Uw droomauto, thuisbezorgd

Gepersonaliseerde autozoekopdrachten afgestemd op uw behoeften.

Boek een consult

Welkom bij uw droomauto-zoektocht

Navigeer naar uw perfecte auto met onze uitgebreide auto-aankoopservice. Wij zijn gespecialiseerd in het vereenvoudigen van het proces en zorgen ervoor dat elke stap van selectie, onderhandeling en papierwerk soepel en zonder gedoe verloopt. We zijn trots op de ondersteuning die we al onze klanten bieden, en we begrijpen vooral de unieke behoeften en uitdagingen van expats. Laat ons u begeleiden naar de ideale auto die bij uw levensstijl past.

Over ons

Zorgeloos een auto kopen met SaveCarCoach.

Volledige ondersteuning van A tot Z

Duik in een auto-aankoopervaring waarbij alles voor u wordt geregeld. Van het vinden van de juiste auto tot inspecties, onderhandelingen en thuisbezorging; SaveCarCoach staat aan uw zijde.

Lees meer

Expertbegeleiding zonder zorgen

Sla de twijfels over. Met onze ervaren auto-experts aan uw zijde krijgt u betrouwbaar advies, uitgebreide evaluaties en voortdurende ondersteuning na uw aankoop.

Lees meer

Afgestemd op uw behoeften

Elke bestuurder is uniek, en dat geldt ook voor onze aanpak. Uw voorkeuren en budget zijn belangrijk. We passen onze aanpak aan om de ideale auto voor u te garanderen.

Lees meer

Altijd de beste deals

We doen meer dan alleen de perfecte auto voor u vinden. We zorgen ervoor dat u onverslaanbare deals krijgt, profiteert van lagere kosten, bonussen en de hoogste waarde voor inruilauto’s via ons uitgebreide netwerk.

Lees meer

Gespecialiseerde ondersteuning voor expats

Verhuizen kan overweldigend zijn. Wij vereenvoudigen het auto-aankoopproces voor expats, zodat u zich kunt richten op het settelen. Ervaar onze gespecialiseerde en expat-vriendelijke aanpak.

Lees meer

Duidelijkheid bij elke stap

Bij SaveCarCoach staat transparantie voorop. Tijdens elke fase van het proces geven wij de hoogste prioriteit aan heldere en open communicatie, zodat uw auto-aankoopervaring duidelijk en zonder verrassingen verloopt.

Lees meer

Uw droomauto in 4 stappen

1.

Vertel ons uw voorkeuren

Neem contact met ons op via de manier die u prettig vindt. Of het nu een telefoontje, persoonlijke ontmoeting, e-mail, ons contactformulier of zelfs een direct bericht op social media is. Laat ons weten wat u zoekt in uw ideale auto, en wij gaan voor u aan de slag.

Neem contact op

2.

We starten de zoektocht

Met uitgebreide kennis van de automarkt en sterke contacten binnen de branche, zet ons team zich volledig in om uw ideale auto te vinden. We houden rekening met elk detail van uw voorkeur, met als doel de perfecte match speciaal voor u te lokaliseren.

Lees meer

3.

Proefrit & Inspectie

Ervaar uw potentiële auto zelf met een proefrit. Maar daar stoppen we niet: elke auto ondergaat een grondige inspectie, van kilometerverificatie tot controles op schadeverleden, wat transparantie en kwaliteit garandeert.

Ontdek

4.

Afgeleverd & Klaar

De laatste stap nemen wij volledig voor onze rekening. Zodra alles in orde is, wordt uw droomauto tot aan uw deur afgeleverd, geïnspecteerd, gepoetst en klaar voor de weg gemaakt. Uw auto-aankooptraject, eenvoudig gemaakt.

Start uw zoektocht

Heeft u vragen? Bekijk onze veelgestelde vragen.

We staan voor transparantie. Bekijk onze veelgestelde vragen voor een dieper inzicht, of neem direct contact met ons op bij onduidelijkheden.