Diensten

SaveCarCoach wil de manier waarop u auto’s koopt verbeteren. We hebben onze diensten geoptimaliseerd om uw auto-aankooptraject soepel en memorabel te maken. Van ons eerste gesprek tot het spannende moment dat u de sleutels ontvangt, staan we aan uw zijde. Ontdek onze stapsgewijze aanpak en zie alles wat we bieden om uw auto-aankoopervaring te verheffen.

De alles-in-één dienst

1. Verbinden & Bespreken

Neem contact met ons op en laat ons weten wat u zoekt in uw volgende auto, inclusief uw budget. Of het nu via telefoongesprekken, persoonlijke ontmoetingen, e-mails, ons online formulier of een snel bericht op sociale media is, we zijn altijd beschikbaar. We gebruiken uw voorkeuren als onze leidraad om ervoor te zorgen dat we de beste match voor u vinden.

2. Zoeken & Selecteren

Ons team maakt gebruik van ons uitgebreide netwerk en branchekennis om de ideale auto voor u te vinden. We kunnen ook kijken naar lease-opties en bespreken mogelijke inruilen. Naast het vinden van de auto, onderhandelen we over gunstige voorwaarden om ervoor te zorgen dat u de beste waarde voor uw geld krijgt.

3. Proberen en Verifiëren

Maak een proefrit en ervaar de auto zelf. We voeren een grondige controle uit om de staat, historie en kilometerstand te verifiëren. Elk aspect, van de vorige eigenaar van de auto tot zijn huidige staat, wordt zorgvuldig onderzocht om aan onze hoge normen te voldoen.

4. Afronden & Rijden

Van het regelen van de verzekering tot het organiseren van de levering, wij zorgen ervoor dat alles op orde is. Uw droomauto komt voor uw deur geleverd, klaar voor de weg. Of u nu overweegt in te ruilen of leasingopties verkent, wij zijn hier om het hele proces voor u te begeleiden en te vereenvoudigen.

Klaar om aan uw auto-avontuur te beginnen?

Op zoek naar de perfecte auto die aan uw behoeften voldoet? Wij staan voor u klaar. Plan een consult bij ons en samen navigeren we naar uw droomauto.

Boek nu

Ons aanbod van diensten

Consult

Laten we bespreken wat u zoekt in een auto. Persoonlijk of via een telefoontje, wij zijn hier om u te helpen de auto te vinden die past bij zowel uw budget als levensstijl.

Expat Begeleiding

Nieuw in de Nederlandse autowereld? Wij zijn hier om expats te begeleiden door de ins en outs van de lokale automarkt. Van het begrijpen van de regels tot het afsluiten van de juiste verzekering, wij maken het u gemakkelijker om u hier te vestigen.

Aankoop- & Leasebegeleiding

Vind uw droomauto en krijg ook nog eens een geweldige deal. Wij regelen alles, van het vinden van de juiste auto tot het zorgen dat het papierwerk perfect in orde is. Leun achterover en verheug u op de rit.

Verzekeringshulp

Blijf veilig en beschermd op de weg. Wij helpen u door de verzekeringsmogelijkheden te filteren om de beste optie voor uw auto en rijgedrag te vinden.

Inruilservice

Tijd voor een upgrade? Ruil uw oude auto in en wij zorgen ervoor dat u een geweldige deal krijgt om uw volgende auto nog aantrekkelijker te maken.

Nazorg & Ondersteuning

Onze ondersteuning stopt niet wanneer u wegrijdt. Voor vragen of zorgen over uw auto kunt u altijd bij ons terecht.

Heeft u vragen? Bekijk onze veelgestelde vragen.

We staan voor transparantie. Bekijk onze veelgestelde vragen voor een dieper inzicht, of neem direct contact met ons op bij onduidelijkheden.