Over ons

Bij SaveCarCoach gaat onze liefde voor auto’s verder dan alleen zaken doen. Het is erg persoonlijk. Van onze passie voor auto’s tot onze toewijding aan eersteklas service, we worden gedreven door het plezier om mensen te helpen de auto te vinden die het beste bij hen past. Ons verhaal gaat niet alleen over kopen en verkopen; het gaat over verbinden, begrijpen en ervoor zorgen dat iedereen zijn perfecte rit vindt.

Ervaring

Meer dan twintig jaar geleden begon onze oprichter met een visie en richtte een van de beste rijscholen van Amsterdam op. Het ging om meer dan alleen mensen de verkeersregels leren. Het was een grondige kennismaking met de nuances van verschillende auto’s en het waarderen van hun unieke eigenschappen. Van het begrijpen van prestaties tot het inschatten van comfort, deze praktijkervaring met een scala aan auto’s bood een uniek inzicht in de autowereld.

Expat community

Onze oprichter had altijd een duidelijke visie: expats in Amsterdam ondersteunen met de nuances van rijden in een nieuw land. Van het begrijpen van de lokale verkeersregels, het omzetten of verkrijgen van een rijbewijs, tot het selecteren en kopen van de juiste auto, SaveCarCoach is hier om expats bij elke stap te begeleiden, waardoor de overgang soepeler en beter beheersbaar wordt.

Netwerk

Door de jaren heen hebben we niet alleen een schat aan kennis over auto’s opgedaan, maar zijn we ook experts geworden in zaken zoals verzekeringen en andere cruciale aspecten van het auto-aankoopproces. Onze uitgebreide connecties met garages en professionals in de autowereld benadrukken onze vooraanstaande positie in de branche.

Kies voor ons voor een reis die niet alleen een auto biedt, maar zorgt voor een persoonlijke, naadloze ervaring van begin tot eind.

Heeft u vragen? Bekijk onze veelgestelde vragen.

We staan voor transparantie. Bekijk onze veelgestelde vragen voor een dieper inzicht, of neem direct contact met ons op bij onduidelijkheden.